Karrysild med løg og hårdkogt æg
(1 pers.)
1 skive groft rugbrød
Evt. lidt smør
1 grønt salatblad
1 stor god filet af marinerede gammeldags modnede sild
Dressing
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. mild karry
1 spsk. finthakket æble
Salt og peber
4 ringe rødløg
1 spsk. kapers
1 hårdkogt æg
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Smør evt. rugbrødet. Skyl salaten og dup den tør, læg den på brødet. Rør en dressing af mayonnaise, karry, æble, salt og peber. Anret den hele sildefilet på salatbladet. Kom dressingen over. Læg løgringe, kapers og æg skåret i både på. Pynt med dild.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Se meget mere smørrebrød i galleriet nedenfor...