Karrysild med løg og hårdkogt æg

Et godt stykke smørrebrød fra mormorkøkkenet
Af
af Redaktíon

(1 pers.)

1 skive groft rugbrød
Evt. lidt smør
1 grønt salatblad
1 stor god filet af marinerede gammeldags modnede sild

Dressing
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. mild karry
1 spsk. finthakket æble
Salt og peber
4 ringe rødløg
1 spsk. kapers
1 hårdkogt æg

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Smør evt. rugbrødet. Skyl salaten og dup den tør, læg den på brødet. Rør en dressing af mayonnaise, karry, æble, salt og peber. Anret den hele sildefilet på salatbladet. Kom dressingen over. Læg løgringe, kapers og æg skåret i både på. Pynt med dild.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Se meget mere smørrebrød i galleriet nedenfor...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.