Kartoffeltilbehør
(4-5 pers.)
500 g vaskede kartofler
250 g rensede svampe
2 løg i både
1 knoldselleri i små tern
50 g bacon i små tern
1 glas hvidvin
Salt og peber
Rens alle ingredienserne og steg så bacon på panden, til det afgiver fedt. Kom løgene ved og dernæst kartofler i halve eller kvarte. Til sidst kommes selleri ved, og det drysses med salt og peber. Kommes i ildfast fad, overhældes med vin og stilles i ovnen i 20 min. ved 210°.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Et bud på menuen til Mortensaften...
Krydret landand
Krydderblanding til
and
Landlig chokolade-
budding
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. (link fjernet)
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)