Kartoffelsvampe
Ingredienser til kartoffelsvampe
(2 pers.)
400 g kartofler
½ dl andefedt
Salt og peber
1 løg
4 kviste bredbladet persille
2 fed hvidløg
300 g svampemix
Fremgangsmåde til kartoffelsvampe
Skræl kartoflerne og skær dem i 7-8 mm tykke skiver. Kog dem i saltet vand i 4 min. Varm halvdelen af andefedtet op på en pande og steg kartoflerne i ca. 15 min., til de er gyldne. Drys med salt og peber. Rens svampene og skær dem i passende stykker. Pil løg og hvidløg og hak begge dele. Steg svampene i resten af andefedtet, tilsæt løg og hvidløg og lad det simre i 10 min. Hak persillen. Bland svampe og kartofler med persille og lad det falde lidt sammen. Servér retten med brød og evt. et pocheret æg, hvis retten skal fylde mere.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Pasta med svampe
Hakkebøf med persillerodsragout og svampe
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)