Kartofler i fransk pesto

Nye kartofler med lækker pesto til 20 personer
Af
af Redaktion

(20 pers.)

4 kg nye kartofler
Salt
3 dl olivenolie
Saft og skal af 1-2 usprøjtede citroner
2 potter blød timian
1 fintrevet fed hvidløg
100 g fintrevet parmesan el. grana
Peber


TIP

  • Pesto kan laves dagen før og kartofler skylles/skrabes om morgenen og koges 1 time før gæsterne kommer

Kog kartoflerne i 12-14 min. og lad dem trække lidt i kogevandet - de skal have bid, men ikke være hårde. Rør olien med hakket timian, hvidløg, citronsaft og fintrevet skal og halvdelen af osten. Vend de varme kartofler op i dressingen og drys med resten af osten og peber.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter på retter med kartofler her...
Kartofler med laks, muslinger og mormordressing
Kartoffelsalat med rygeostsauce
Varm kartoffelsalat og fennikelskiver

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.