Kirsebærlikør

Servér likøren iskold, som den er, eller blandet med hvidvin eller mousserende vin
Af
af , foto: Carina Krüger

Opskrift på kirsebærlikør

400 g kirsebær
1 vaniljestang
100 g lys muscovadosukker
200 g sukker
5 dl vodka


Fremgangsmåde til kirsebærlikør

Skyl kirsebærrene godt, halvér dem og tag stenene ud. Knæk 10 af stenene og kom kernerne herfra samt de halverede kirsebær i et rengjort glas eller flaske. Flæk vaniljestangen og tilsæt den sammen med sukker og vodka.

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massvis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Stil flasken mørkt og koldt i to uger, ryst flasken hver dag, til sukkeret er opløst.

Si likøren gennem et kaffefilter og brug evt. bærrene til desserter eller i en kage.

Servér likøren iskold, som den er, eller blandet med hvidvin eller mousserende vin.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.