Opskrifter

Krabberuller

Fredag, 15. oktober 2010af Redaktion
Gode som en lille snack eller som appetizer. De skal serveres kolde, eventuelt med en sød chilidip til

(10 stk.)

½ avocado
½ lime
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. cremefraiche
1 spsk. hakket persille
225 g krabbekød
Salt og peber
1 gulerod
100 g agurk
10 blade rispapir (findes i asiatiske supermarkeder)

Skær avocadoen i små tern og vend dem i saften fra limen. Bland mayonnaise og cremefraiche med persille og krabbekød. Vend avocadoternene i og smag til med salt og peber. Skræl guleroden og skær den og agurken i tændstiktynde strimler. Dyp rispapiret i vand, så det bliver blødt, og kom krabbesalat, agurk- og gulerodsstrimler på. Rul rispapiret sammen om fyldet og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Krabbekroketter
Grillede peberfrugter med peberrodscreme
Krabbemousse