Kryddertomater
1 kg blommetomater
1 spsk. flagesalt
½ dl basilikum
3 fed hvidløg
1 rød chili
5 peberkorn
2½ dl koldpresset olivenolie
Skær tomaterne i kvarte og spred dem ud på en plade beklædt med bagepapir. Drys med salt og hakket basilikum og tør tomaterne i ovnen ved 120° varmluft i 3 timer, til vandet er fordampet. Skær hvidløg og chili i skiver og kom dem i et rengjort, skoldet henkogningsglas sammen med tomater og peberkorn. Hæld olien over tomaterne og lad dem trække i mindst et par døgn før brug.
Madopskrift: Kristina Marckmann
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Marinader
Jordbærsalsa
Rød mojo
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)