Opskrifter

Kryddertomater

Søndag, 8. juli 2012af Redaktion
Tomaterne behøver bestemt ikke være blommetomater, det kan sagtens være cherrytomater, bøftomater eller en god blanding af dem, du nu lige har ved hånden

1 kg blommetomater
1 spsk. flagesalt
½ dl basilikum
3 fed hvidløg
1 rød chili
5 peberkorn
2½ dl koldpresset olivenolie

Skær tomaterne i kvarte og spred dem ud på en plade beklædt med bagepapir. Drys med salt og hakket basilikum og tør tomaterne i ovnen ved 120° varmluft i 3 timer, til vandet er fordampet. Skær hvidløg og chili i skiver og kom dem i et rengjort, skoldet henkogningsglas sammen med tomater og peberkorn. Hæld olien over tomaterne og lad dem trække i mindst et par døgn før brug.

Madopskrift: Kristina Marckmann

RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN

Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Marinader
Jordbærsalsa
Rød mojo








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)