Laksecarpaccio med parmesan

En let og lækker forret eller frokost
Af
af Redaktion

(4 pers.)

400 g fersk laksefilét med skind
25 g pinjekerner
2 spsk. olivenolie
Groftrevet skal af 1 usprøjtet citron
2 spsk. citronsaft
1 stykke parmesan el. grana på ca. 50 g
1 tsk. flagesalt
Groftkværnet peber
Små friske oreganoblade

Rist pinjekernerne på en tør stegepande eller i mikroovn. Skær laksen i tynde skiver og læg dem på køleskabskolde tallerkner. Dryp olie og citronsaft over laksen. Høvl ost over og drys med citronskal og pinjekerner. Krydr med salt, peber og oregano. Server til frokost eller forret med groft brød.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Mediterran solskinssandwich
Laks med fennikelsalat
Avocadosnitter



Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.