Louises krydrede røræg

Server lækre krydret røræg som morgenmad
Af
af Redaktion
Krydret røræg - Foto: Jette M. Vesterager
Annonce

Ingredienser til krydret røræg

(Røræg til 2 pers.)

3-4 æg
1 lille løg i skiver
1 cm ingefærknold
Lidt hakket chili
1 spsk. olivenolie
1 tsk. karry
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
3 hakkede tomater u. kerner
Frisk koriander
Salt og peber

Fremgangsmåde til røræg

Gør alt klar. Rens og snit. Kom krydderier og grønt på en pande og sauter i olie i 5 min. Pisk æggene løst sammen med en gaffel og hæld det ved og rør lidt rundt. Pynt med korianderblade.
Server lækker røræg som morgenmad.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere med æg...
Karryæg med lakserogn
Brasede æg med paprikasovs
Miniomeletter

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.