Lune kippers

Passer både til frokost og som forret
Af
af Redaktion

Ingredienser til lune kippers

(2 pers.)

1 dåse kippers, ca. 200 g
4-5 radiser
2 skiver rugbrød
1 citron
1 lille bdt. purløg
Groftkværnet peber


Fremgangsmåde til lune kippers

Åbn dåsen og stil den i en stegepande med lidt vand i bunden. Varm op ved jævn varme, til fisken er lun. Rens radiserne. Rist rugbrødet. Hæld væden fra fisken og læg fileterne på brødet. Pres citronsaft over og pynt med radiser og snittet purløg.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Hellefisk med bid i
Tunsalat med koriander og bagte tomater


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.