Marinerede peberfrugter med kylling på pind

God snack med kød og grønt
Af
af Redaktion

(8-12 pers.)

5 røde peberfrugter
Saft af 1 citron
1 fed finthakket hvidløg
½ dl olivenolie
3 kyllingefileter (ca. 500 g)
Salt og peber, lidt chili og frisk koriander

Læg de hele peberfrugter i ovnen og bag dem i 45 min. ved 200°, tag dem ud og flå dem, fjern frøstolen og skær hver frugt i 4-5 flade stykker. Varm olien og kom hvidløg heri, til det dufter. Tag af varmen og kom citronsaft i. Læg skiver af peberfrugt heri. Del kyllingestykkerne i fingertykke strimler og steg dem i lidt olie. Drys med salt, peber og chili. Når de er færdigstegt, lægges et stykke på hver marinerede røde peberskive, der vikles om, og der stikkes en pind igennem. Pyntes med frisk koriander.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Patate keftedes
Courgetter med feta
Kyllingepirogger

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.