Omelet med feta og ristet, lufttørret skinke

Hvis man skal forkæle sig selv med lidt lækkert til morgen eller frokost, er omeletten her et godt bud
Af
Af: af Redaktion
Foto: wichmann+bendtsen photography
Annonce

(1 pers.)

2 tynde, skiver lufttørret skinke
Lidt olie til stegning
1 forårsløg
2 æg
Salt og peber
1 spsk. hakket persille
30 g feta

Sprødsteg skinken i olien ved høj varme på en lille sliplet-pande og læg dem på et stykke køkkenrulle. Skær forårsløget i ringe og sautér dem let. Pisk æggene sammen med salt, peber og persille og hæld dem over forårsløgene. Smuldr fetaen over æggemassen og lad den bage ved jævn varme i 5 min. til den har sat sig. Fold omeletten sammen og server med skinken.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Omelet med svampe (link fjernet)Omelet med soltørrede tomater
Tortilla de patate



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.