Ovnbagte asparges
(2-3 pers.)
250 g grønne asparges
2 fed hvidløg
5 stilke timian
½ spsk. salt
1 spsk. olivenolie
Tilbehør
Emmentaler el. cheddar ost
Bræk det nederste af aspargesene og skyl dem. Pil og halver hvidløgene. Bland aspargesene med hvidløg, timian, salt og olie på et stort stykke alufolie og pak det sammen. Sæt pakken i ovnen ved 225° på midterrillen i ca. 15 min. Åbn pakken, riv osten groft og drys den over. Server til frokost eller forret med brød til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Asparges-pastasalat
Asparges med æg og kapers
Aspargessuppe med pocheret æg
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)