Påskesnaps med citron, lakrids og vanilje til påskefrokost

Denne snaps smager super lækkert og egner sig perfekt til et påskefrokostbord! Vær dog gerne opmærksom på, at den skal trække i ca. 14 dage.
Af
af Kristina Marckmann
Påskesnaps med citron, lakrids og vanilje til påskefrokost
10 min
Påskesnaps
Skal af 2 citroner
1 vaniljestang
10 safrantråde
4 stilke citronmelisse
6 cm lakridsrod
1 spsk. akaciehonning
7½ dl smagsneutral snaps (f.eks. Brøndum, Blå Aalborg)

Fremgangsmåde

  1. Skær det yderste citronskal af citronen med en kartoffelskræller og skær den i fine strimler.
  2. Flæk vaniljestangen og kom den i et skoldet glas eller flaske sammen med citronskal, safran, citronmelisse, lakridsrod og honning.
  3. Hæld snapsen over, luk til og lad den trække i mindst 14 dage.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.