Rejecocktail med rabarber
(4 pers.)
200 g store, pillede rejer
½ rød chili
1-2 stilke rabarber (1½ dl hakket)
2 forårsløg
1 håndfuld (thai)basilikum
2 avocadoer
½-¾ bakke napolitana salat (små, blandede salatblade)
Dressing
2 spsk. balsamico
3 spsk. olie
1 tsk. honning
Salt, peber
Fjern kernerne i chilien og hak den fint. Hak rabarberne meget fint. Snit forårsløg og basilikum. Del avocadoerne, grav kødet ud med en teske og læg det i en skål. Tilsæt rejer, chili, rabarber og forårsløg. Bland dressingen og vend den i salaten. Lad den trække 15-20 min. i køleskab. Anret salaten portionsvis på salatblade og spis flute eller ristet grovbrød til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Mormorsalat med råmarinerede rabarber
Revelsben rabarberglace
Rabarberrelish
Find masser af desserter og kager med rabarber her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)