Salat med rejer

Skøn forret der kan tages med på tur
Af
af Redaktion

(2 pers.)

6 hjertesalatblade
2 stængler bladselleri
150 g luksusrejer
2-3 spsk. hytteost
½ bakke karse
1 spsk. hakkede kapers
Salt og peber

Tag de to største salatblade fra, efter, at de er skyllet og tørret. Hak resten i grove strimler. Snit bladselleri i små tern og bland med salat, rejer, hytteost, karse og kapers. Smag til med salt og peber og læg salaten i de to største blade og luk med plastfilm. Læg dem koldt.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Lav som picnicmiddag med...


Grønt med jord


Picnic pie med tilbehør


Jordbær i glas med creme












Se også artiklen "Ønskemad: Picnic i det grønne"...

Få mange flere lækre ideér til madkurven her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.