Opskrifter

Salat med røget makrel, hindbær og kartofler

Mandag, 21. juni 2010af Redaktion
Dejlig frokostret serveret med grov flute

(4 pers., frokostret)

1 lille iceberg el. lolla rossa
1 røget makrel
200 g hindbær
400 g kogte kartofler
2 dl cremefraiche
Saften af ½ citron
Salt og peber
Lidt plukket dild

Tilbehør
Grov flute


Pluk den skyllede salat og kom den i en skål/fad. Pil skindet af makrellen og tag forsigtigt kødet af benene, så de ikke kommer med. En makrel har store ben, så de er lettere at få til at blive tilbage på skelettet. Læg stykker af makrel på salat - gem de pæneste og vend med halverede kogte kartofler og dressing af cremefraiche, citron, salt, peber og dild. Læg de sidste stykker makrel over og drys med hindbærrene. Server som frokostret med flute til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Røget kuller med røræg
Røget fjæsing med doktorens blomkålssalat
Røget laks med fennikel-sellerisalat