Sandwich med kyllingesalat

Kyllingesalaten er bedst frisklavet, egner sig også godt på et stykke ristet brød
Af
af Redaktion

400 g kogt kyllingekød
80 g champignon
100 g asparges
75 g fine ærter
1 dl cremefraiche
100 g mayonnaise
1 spsk. sød chilisauce
2 tsk. paprika
Salt og peber
1 pk. bacon i skiver
6 sandwichboller
6 salatblade
3 tomater

Skær kødet i mundrette stykker. Hak champignonerne fint og skær aspargesene i stykker. Bland kød, champignoner, asparges og ærter i en skål. Rør cremefraichen med mayonnaise og smag til med chilisauce, paprika, salt og peber. Steg baconskiverne sprøde og halver sandwichbollerne. Læg bollerne sammen med salatblade, kyllingesalat, tomatskiver og bacon og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv mere godt til frokosten...
Kyllingeleverpostej og ansjosæg
Tunsalat
Sunde smil

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.