Smørepålæg med nødder

Morgenmums der hitter hos børnene
Af
af Redaktion

150 g hasselnødder
100 g nougat
2 spsk. akaciehonning
50 g mørk chokolade
1 tsk. vaniljesukker

Rist hasselnødderne i ovnen ved 200° i 7 min. Læg nøddekernerne i et rent og tørt viskestykke og gnid skallerne af kernerne. Mal kernerne til mel i en blender eller i en rengjort kaffemølle. Smelt nougat, akaciehonning og chokolade ved svag varme under omrøring, til massen er jævn og ensartet. Bland de malede nødder med vanilje i nougatblandingen. Hæld smørepålægget på glas og opbevar glasset på køl.

Opskrift: Kristina Marckmann


Prøv også...
Havregrød
Gode madpakkeboller
Kiwismoothie

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.