Snackpeber-dip

Dippen her er også god som dressing i en sandwich
Af
af Redaktion

Ingredienser til snackpeber-dip

500 g snackpeber
1 spsk. solsikkeolie
25 g solsikkekerner
1 fed hvidløg
2 spsk. rapsolie
½ usprøjtet lime
Salt og peber

Fremgangsmåde

Vend peberfrugterne i solsikkeolien og bag dem ved 225° i 30 min., vend dem evt. undervejs. Kom de varme peberfrugter i en frysepose, luk den til og lad dem ligge i 10 min. Gnid den yderste skal af peberfrugterne, halvér dem og fjern kerner og stilk. Blend peberfrugterne med solsikkekerner, hvidløg, rapsolie, limeskal og saft og smag dippen til med salt og peber. Kom dippen i små beholdere og frys dem evt. ned. Server dippen med grønsagsstave, brødstænger eller kringler.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Sprøde tomatstænger
Babaganoush og hummus

Kender du kogebogen? Klik her...

Appetitvækkere - til hygge og forkælelse

21 opskrifter på lækre appetizers og snacks, som du kan forkæle dine gæster med...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.