Snackpeber-dip
Ingredienser til snackpeber-dip
500 g snackpeber
1 spsk. solsikkeolie
25 g solsikkekerner
1 fed hvidløg
2 spsk. rapsolie
½ usprøjtet lime
Salt og peber
Fremgangsmåde
Vend peberfrugterne i solsikkeolien og bag dem ved 225° i 30 min., vend dem evt. undervejs. Kom de varme peberfrugter i en frysepose, luk den til og lad dem ligge i 10 min. Gnid den yderste skal af peberfrugterne, halvér dem og fjern kerner og stilk. Blend peberfrugterne med solsikkekerner, hvidløg, rapsolie, limeskal og saft og smag dippen til med salt og peber. Kom dippen i små beholdere og frys dem evt. ned. Server dippen med grønsagsstave, brødstænger eller kringler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Sprøde tomatstænger
Babaganoush og hummus
Kender du kogebogen? Klik her...
Appetitvækkere - til hygge og forkælelse
21 opskrifter på lækre appetizers og snacks, som du kan forkæle dine gæster med...