Solskinsgelé
Opskrift på solskinsgelé
500 g æbler
500 g blommer
1 dl vand
1 tsk. citronsyre
1 appelsin
2 nektariner
Ca. 1 kg sukker
Måske kan du også li'...
Saltsyltede citroner Figenmarmelade Græskarmarmelade med æble og ingefærFremgangsmåde til syltetøj
Vask æbler og blommer og skær dem i små stykker. Kog æblerne op i vandet, tilsat citronsyre og lad dem koge i 10 min. Tilsæt blommerne og lad det koge i yderligere 15 min.
Purér æbler og blommer gennem en sigte og bland puréen med revet skal og saft fra appelsinen.
Hak eller riv nektarinerne, vend dem i puréen og vej blandingen.
Tilsæt sukker svarende til mængden af puré og lad det småkoge i 3-4 min.
Kom geléen på skoldede og Atamonskyllede glas, luk til og opbevar dem på køl.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.