Tørrede tomater i krydderolie

Skønt tilbehør til salaten eller pastaretten
Af
af Redaktion

1 kg cocktailtomater
1 spsk. flagesalt
3 stilke rosmarin
3 fed hvidløg
5 peberkorn
3 stilke timian
3 dl koldpresset rapsolie


Halver tomaterne og læg dem spredt ud på en bageplade. Tør tomaterne i ovnen ved 120° i 3 timer, til vandet er fordampet, og lad dem køle af. Kom tomaterne i et rengjort, skoldet henkogningsglas sammen med krydderurter og peberkorn. Hæld olien over tomaterne og lad dem trække i mindst 1 døgn før brug.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find mere tilbehør her...
Oliemarineret peber med ost
Krydderurteolie
Tomatpesto

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.