Tomatsalat

En smagfuld salat med inspiration fra Tyrkiet
Af
af Redaktion

(8 pers.)

800 g tomater med meget kraftig tomatsmag
2 skalotteløg
3 fed hvidløg
½ bdt. hakket, bredbladet persille
½ chili, finthakket
3 spsk. olivenolie
1-2 spsk. citronsaft
3 spsk. tahina
¼ tsk. stødt spidskommen
Salt og peber


Hak tomaterne groft og bland med tynde både af løg, hakket hvidløg, persille, chili og dressing af olie og citron, tahina, spidskommen, salt og peber. Serveres fladt i en lille skål, og så kan man komme lidt i et af de gode fladbrød, man serverer til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Marinerede peberfrugter med kylling på pind
Tørrede tomater i krydderolie
Tunsalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.