Vintersalat med rodfrugter

Vintersalat i smukke farver med rodfrugter, granatæble og peanuts
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på vintersalat

(4 pers.)

250 g ræddiker
100 g gule beder
250 g gulerødder
1 appelsin
2 tsk. æbleeddike
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 granatæble
2 spsk. peanuts

Sådan laver du vintersalaten

Skræl rodfrugterne og skær dem i tynde strimler evt. på et mandolinjern. Pres saften fra appelsinen og bland den med eddike, olie og salt og peber.

Kom beder og dressing i en frysepose, luk posen og lad den trække på køl i mindst 2 timer.

Anret salaten i en skål eller på et fad med granatæble og hakkede peanuts over.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.