Opskrifter
Vintersalat med rodfrugter
Lørdag, 31. januar 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Vintersalat i smukke farver med rodfrugter, granatæble og peanuts
Opskrift på vintersalat
(4 pers.)
250 g ræddiker
100 g gule beder
250 g gulerødder
1 appelsin
2 tsk. æbleeddike
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 granatæble
2 spsk. peanuts
Sådan laver du vintersalaten
Skræl rodfrugterne og skær dem i tynde strimler evt. på et mandolinjern. Pres saften fra appelsinen og bland den med eddike, olie og salt og peber.
Kom beder og dressing i en frysepose, luk posen og lad den trække på køl i mindst 2 timer.
Anret salaten i en skål eller på et fad med granatæble og hakkede peanuts over.