Wraps med røget laks
(8 stk.)
8 tortillas, 20 cm
1 lille agurk
200 g røget laks i skiver
75 snapærter
Kværnet peber
Dressing
2 dl cremefraiche 18%
1-1½ tsk. wasabi el. revet peberrod
1 tsk. stødt ingefær
Salt og peber
NYTÅRSAFTEN
- Perfekt som natmad efter nytårschampagnen
- Lav kransekagekonfekt
Skær agurken i bjælker, læg dem på en tallerken og drys salt over. Trækker 10 min. og duppes tørre. Skær laksen i strimler. Bland ingredienserne til dressingen og smør den på brødene. Læg en stribe fyld af laks, agurk og ærter på tværs af hvert brød. Rulles sammen og skæres over på midten.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Nemme mexicanske empanadas
Bruschetta med courgetter og mozzarella
Laksesalat i glas