Brioche med skinke og mozzarella
Opskrift på brioche med skinke og mozzarella
(6-8 pers.)
600 g hvedemel
10 g salt
30 g gær
1¾ dl sødmælk
3 medium æg
150 g smør
8 skiver parmaskinke
3 kugler mozzarella
4 kviste salvie
Æg til pensling
50 g parmesan
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbradFremgangsmåde til brioche
Rør gæren i den let lunede mælk. Kom mel og salt i en stor skål. Rør mælken i melet under omrøring. Tilsæt æggene, mens der æltes. Hak smørret i små stykker, ælt det i dejen og ælt den i 10 min. Lad dejen hæve 1 time.
Rul dejen ud til en stor rektangel. Læg skinke og mozzarellaskiver på dejen. Hak salvien og drys den over. Rul dejen sammen som en roulade, form den til en krans og snit overfladen let.
Pensl dejen med æg og drys med revet parmesan. Lad den efterhæve i 1-2 timer. Bag briochen ved 200° i 45 min.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.