Broccolitærte
Ingredienser til broccolitærte
(Broccolitærte til 4 pers.)
350 g broccoli
130 g pastaskruer
150 g tynde skiver bacon
120 g skinkestrimler
1 forårsløg
3 hele æg
450 g hytteost 4,5%
1 knsp. revet muskatnød
1 knsp. citronpeber
1 knsp. spidskommen
1 tsk. salt
½ tsk. paprika
120 g revet cheddar
Fremgangsmåde til broccolitærte
Del broccolien i små buketter, blanchér dem i letsaltet vand og kog pastaskruerne al dente. Skær 1/3 af baconskiverne i strimler og brun dem. Tilsæt skinkestrimlerne, lad dem brune med et par min. Snit forårsløget fint. Kom pasta, broccoli, skinkestrimler og forårsløg i en smurt og raspdrysset tærteform med en diameter på 25 cm eller flere små forme. Rør æg, hytteost og krydderier sammen. Fordel æggemassen over din broccolitærte, læg resten af baconskiverne i kanten og drys med cheddar. Bag din broccolitærte ved 200° i 40 min.
Server din broccolitærte!
Madopskrift: Astrid Andersen
Find flere opskrifter her...
Nem laksepate
Ostetærte
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)