
Ingredienser til flute i hævekurv
25 g gær
3 dl vand
1 tsk. salt
2 tsk. flydende honning
75 g valsede speltflager
100 g fuldkornshvedemel
300 g hvedemel
Fremgangsmåde til flute i hævekurv
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, honning og speltflager. Rør melet i, ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 45 min. Slå dejen ned og tril den til en pølse. Læg dejen i en meldrysset hævekurv og lad den hæve et lunt sted i 1 time. Vend forsigtigt dejen ud på en plade med bagepapir og bag flutet ved 200° i ca. 30 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Boller med ost og gulerødder
Nemme rugbrød
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)