Italiensk brød med kerner

Et lækkert, friskbagt italiensk brød med masser af smag er en god start på dagen
Af
af Redaktion
Foto: Carina Krüger
Annonce

Ingredienser til italiensk brød med kerner

(1 stk. italiensk brød )

6 dl kogende vand
1 dl knækkede hvedekerner
15 g gær
250 g durummel
1½ tsk. salt
1 tsk. sukker
400 g hvedemel

Sådan laver du italiensk brød

Hæld vandet over kernerne og lad dem trække i 15 min. Smuldr gæren i vandet med kernerne og rør durummel, salt og sukker i. Tilsæt hvedemelet og rør, til dejen er ensartet. Dæk skålen til og stil dejen i køleskabet i 8-12 timer, f.eks. natten over. Hæld dejen ud på en plade med bagepapir, form den til et brød og drys med lidt durummel. Stil brødet i ovnen ved 250° og bag det i 8 min. Sænk temperaturen til 180° og lad det bage videre i 30 min.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bageopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Ruggrynsboller
Norsk fiskesuppe

Masser af godt brød

Find opskrifter på groft brød, lyst brød og skønne boller - her er lidt for enhver smag...

Masser af godt brød
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.