Kyllingetærte med asparges
Ingredienser til kyllingetærte med asparges
(4 pers.)
350 g kogt kylling
200 g champignon
1 løg
100 g bacontern
1 spsk. smør
3 spsk. mel
1 tsk. paprika
2 dl hønsebouillon
½ bdt. grønne asparges
½ dl piskefløde
Citronsaft
Salt og peber
1 pakke butterdej
1 æg til pensling
Tilbehør
Grøn salat
Fremgangsmåde til kyllingetærte
Skær kyllingekødet i mindre stk., hak løget og skær champignonerne i skiver. Rist baconternene i smørret, tilsæt løg og champignon og lad dem riste med et par min. Tilsæt mel og paprika og hæld bouillonen i lidt ad gangen. Skær aspargesene i mundrette stk., tilsæt dem sammen med fløde og kylling og smag til med salt, peber og citronsaft. Rul butterdejen ud på et stk. bagepapir til en 30 x 30 cm's plades. Lav ca. 15 ca.10 cm lange snit på halvdelen af pladen. Fordel fyldet på den intakte del af dejen, pensl kanterne med æg og læg den anden halvdel over. Pensl med æg og bag tærten ved 200° i 25-30 min. servér med salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kylling med spinatsalat, feta og jordbær
Kylling stegt med tomat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)