Opskrifter

Pull apart-krydderurtebrød

Onsdag, 14. august 2019Af Kristina Marckmann. Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Dette skønne pull apart-krydderurtebrød egner sig både som tilbehør til grillmaden, suppen eller salaten. Få opskriften på det lækre pull apart-krydderurtebrød her.

Ingredienser til pull apart-krydderurtebrød:

(1 brød)

  • 10 g gær

  • 3 dl vand

  • 1 tsk. salt

  • 1 spsk. sukker

  • 4 spsk. olivenolie

  • 500 g durummel

Fyld:

  • 50 g smør

  • 1 fed hvidløg

  • 1 bundt

  • kruspersille

  • 5 stilke frisk

  • timian

  • 180 g revet

  • mozzarellaost

Prøv også: Hvidløgsnaan

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt, sukker, olivenolie og mel og ælt dejen godt sammen. Dæk dejen til og stil den på køl 6-8 timer. Lad dejen temperere på køkkenbordet i 30 min. Rør smør med presset hvidløg og hakkede krydderurter. Rul dejen ud til en firkant på 32 x 40 cm på et meldrysset bord, fordel smør og ost over dejen og skær den ud i 20 firkanter. Læg firkanterne oven på hinanden og læg hele stakken i en brødform beklædt med bagepapir. Dæk brødet til og lad det efterhæve i 30 min. Bag brødet ved 200° i 25-30 min. og servér det lunt.

Prøv også: Hjemmebagt løgbrød