Rosinmænd og koner
(10 stk.)
80 g blødt smør
50 g sukker
1 æg
2 dl yoghurt
75 g grahamsmel
275 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
Æg til pensling
30 g soltørret tranebær
30 g rosiner
Rør smør og sukker godt og rør ægget i. Tilsæt yoghurt, mel og bagepulver og ælt dejen godt sammen. Rul dejen ud i 1 cm tykkelse og udstik kagemænd og koner af dejen. Pensl med sammenpisket æg og dekorer med tranebær og rosiner. Bag brødene ved 175° varmluft i 12 min., til de er gyldne.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
FIN DÅSE MED RETROMOTIV
Flot metaldåse til te, kaffe mm. i flot retrostil, der uden tvivl vil pynte på køkkenbordet.
Dåsen koster 69 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Håndæltet brød
Fuldkornskanelsnegle
Chokoladeboller
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)