Rugboller med tranebær og chokolade

Bag nemme og lækre rugboller med tranebær og chokolade
Af
af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krüger

Opskrift på rugboller

(24 stk.)
1 pakke rugbrødsblanding (ca. 500 g)
Vand efter anvisning på pakken
100 g græskarkerner
100 g hakket chokolade
100 g tørrede tranebær
50 g mandler
50 g hasselnødder
50 g rosiner

Sådan laver du rugboller

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Rør rugbrødsblandingen efter anvisningen på pakken og tilsæt de øvrige ingredienser. Fordel dejen i smurte portionsforme. Bag dem efter anvisningen på pakken. Rugmuffinsene er geniale som en hurtig eftermiddagssnack, når man er sulten og gerne vil spise relativt sundt.

Tip:
Hvis det skal gå endnu hurtigere, kan dejen også bruges til et rugbrød med tranebær og chokolade.


Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.