Små, gyldne påske-madbrød med gurkemeje og cheddar

Disse søde, gyldne madbrød passer perfekt til påskefrokosten! Du kan vælge at bage dem i små rene urtepotter, som det står i opskirften, eller brug evt. muffinforme.
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Små, gyldne påske-madbrød med gurkemeje og cheddar
30 min
8 stk
Madbrød til påskebordet
100 g smør
480 g mel
1 tsk. salt
1 tsk. gurkemeje
4 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 dl hakket frisk spinat
100 g revet cheddar
Æg til pensling

Fremgangsmåde

  1. Smuldr smørret i melet blandet med salt, gurkemeje og bagepulver.
  2. Tilsæt mælk, spinat og ost og ælt dejen sammen.
  3. Del dejen i 8, beklæd 8 små rene urtepotter (eller muffinforme) med bagepapir og læg dejen i.
  4. Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 25 min.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.