Ingredienser til tærter med brøndkarse
(6 pers.)
300 g butterdejsplader
200 g ricotta
2 æg
2 spsk. mælk
50 g parmesan
80 g brøndkarse
Salt og peber
Fremgangsmåde til tærter med brøndkarse
Rul butterdejen ud og udstik 12 cirkler, der passer til portionsmuffinsforme. Tryk dejen ud i formene og sæt dem på køl i 30 min. Rør osten med æg, mælk og revet parmesan. Tag bladene af brøndkarsen og hak dem fint. Blend stilkene og rør begge dele i æggemassen. Smag til med salt og peber. Fordel massen i de 12 forme og bag dem ved 220º i 25 min., til overfladen er gylden og massen fast.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Frittata med tomater og løg
Tærte med lam
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)