Æggeruller med varmrøget laks
Ingredienser til æggeruller med varmrøget laks
2 æg
2 spsk. mælk
Salt og peber
1 tsk. smør
2 spsk. god hvidløgsost
½ hjertesalat
100 g varmrøget laks
½ avocado
1 tsk. citronsaft
Sådan gør du
Pisk æg og mælk sammen og krydr med salt og peber. Smelt smørret på en pande ved middel varme og hæld æggemassen på. Lad massen sætte sig, vend omeletten og lad den bage i yderligere et par min. Fordel ost, salat og laks på omeletten, skær avocadokødet i skiver og dryp med citronsaft. Kom avocadoskiverne på omeletten og rul den sammen. Server den hel eller sæt 10 tandstikker i rullen og skær den i 10 stk. Server rullerne som en let frokost eller forret.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Æg med ryttere
Kanelpandekager med appelsin