Blomkåls-couscous

En lækker Lavkarbo couscous, som er god til at søbe sovs med, når du ikke må spise pasta og ris
Af
af Redaktion

Skær et blomkålshoved i mindre stykker og kør stykkerne gennem en minihakker, så kålen får konsistens som couscous.

Rist blomkålen på panden, tilsæt krydderier efter smag - og evt. granatæblekerner.

Tip: Couscous'en kan f.eks. serveres sammen med frikadeller.


Vil du gerne i gang med Lavkarbo-kuren?
Klik her og læs om hvad Lavkarbo er, og hvordan kuren fungerer


Flere Lavkarbo-opskrifter:
Salsarytmer på spid
Entrecote
Svinegodt med smør

Find flere slankeopskrifter her:
Istærte med frugt
Bagte nektariner med mandler
Koldskål med jordbær

Find masser af slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.