Bøfsandwich med stegte løg og svampe

God og mættende bøfsandwich med hakkebøf, løg og portobellosvamp
Af
Af: af Christine Bille Nielsen
Bøfsandwich bestående af burgerbolle fyldt med hakkebøf, portobellosvamp, salat, tomat og mayonnaise
Carina Krüger
Annonce

Ingredienser til bøfsandwich med stegte løg og svampe

(4 pers.)

1 stort løg
Olivenolie
4 portobellosvampe
500 g hakket oksekød
Salt og peber
4 store burgerboller
Ca. 4 spsk. mayonnaise
8 salatblade
2 tomater
Ketchup og sennep

Alternativ til bøfsandwich med stegte løg og svampe: Pariserbøf

Fremgangsmåde til bøfsandwich med stegte løg og svampe

Skær løget i ca. 1 cm tykke skiver og steg disse brune og møre i lidt olie på en pande. Steg også svampene i lidt olie, til de er brune og gennemstegte. Form kødet til 4 bøffer og steg dem i lidt olie ved høj varme, til de er brune på begge sider. Krydr med salt og peber.
Flæk bollerne og rist dem på skærefladerne på en brødrister eller under grillen i ovnen. Smør bollerne med mayonnaise og læg dem sammen to og to med salatblade, tomater i skiver, bøffer, løg og svampe imellem. Kom ketchup og sennep i efter smag.

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.