Cannelloni med spinatfyld
(4 pers.)
400 g friske pastaplader
Lidt æg til pensling
Fyld
450 g frossen,
helbladet spinat
200 g ricotta
1 æg
½ tsk. salt
Peber
Revet muskat
3 spsk. parmesan
Bechamelsauce
20 g smør
2 spsk. mel
2½ dl mælk
Salt og peber
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Tø spinaten op, tryk den fri for væde og hak den groft med en kniv. Rør ricottaen med æg, salt, peber, muskat og parmesan. Skær pastaen i kvadrater på ca. 10 x 10 cm. Fordel fyldet på pastapladerne, pensl kanten med lidt æg og rul dem sammen til cannelloni. Læg dem i et ovnfast fad.
Sauce: Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Spæd med mælken under piskning og varm saucen igennem. Krydr med lidt salt og peber. Hæld saucen over cannellonierne og gratinér retten ca. 20 min. ved 200°.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Er du til mormormad?
Her er der 35 klassikere at vælge mellem...
Kender du kogebogen? Klik her...