Ingredienser til citron-hvidløgs-kylling
(2 pers.)
2 kyllingebryster
½ usprøjtet citron
½ skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 stilk citrongræs
1 spsk. akaciehonning
1 kvist rosmarin
200 g savojkål
Salt og peber
Fremgangsmåde til citron-hvidløgs-kylling
Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad. Pil og hak løg og hvidløg. Hak citronen med skal fint. Bland løg, hvidløg, citron og olie og fordel det på kyllingestykkerne og drys med salt og peber. Varm hakket rosmarin, hakket citrongræs og honning i en kasserolle og hæld det over kyllingestykkerne. Sæt kødet i ovnen ved 200° i 20-25 min., til det er gennemstegt. Del savojkålen, damp den og læg den som bund. Anret kyllingen på kålen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kylling i gryde
Kylling a la king
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)