Courgettesuppe med skinke

(4 pers.)10 min. + 20 min. i gryden1 spsk. smør2 hakkede løg2 store skrællede kartofler i små tern4 mellemstore courgetter (grønne) i skiverSalt og
Af
af Redaktion

(4 pers.)
10 min. + 20 min. i gryden

1 spsk. smør
2 hakkede løg
2 store skrællede kartofler i små tern
4 mellemstore courgetter (grønne) i skiver
Salt og peber
1 l grønsagsbouillon
300 g kogt skinke i tern
Frisk dild
Muskat
Rugbrød
Cremefraiche

Steg løg, kartofler og courgetter i smørret. Fisk ca. 1/3 af courgetterne op igen. Hæld bouillon på og kog resten i 15-20 min. Blend til det er helt jævnt og kom de sidste courgetter og skinke i tern ved. Smag til og server med rugbrød og cremefraiche.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


PRØV OGSÅ

Courgettesuppe med linser og hvidløgsstave

eller

Kyllingegryde

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.