Cremet kylling med græskar

Halloween byder på (u)hyggelige græskar-retter
Af
af Redaktion

(4 pers.)

20 g tørrede rørhatte
1 stor kylling delt i 8 stykker (el. fire overlår og 4 underlår, hvis du hører til bengnaverne)
1 citron (usprøjtet)
2 spsk. olivenolie
1 skalotteløg, hakket
300 g græskar i tern på 2x2 cm
250 g marksvampe, rensede og i kvarte
Frisk rosmarin
2½ dl piskefløde

Tilbehør
Ris el. kartoffelmos


HALLOWEEN

Allehelgensaften - eller halloween er den 31. oktober.
Det er en aften med græskarhoveder, spøgelser, hekse, flagermus og meget mere.
Og der er mange muligheder for at lave sjov mad, der passer til anledningen.

Udblød svampene i vand. Gnid kyllingen med den overskårne citron. Brun kyllingestykkerne på begge sider og drys med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad. Skær græskar i tern og steg forsigtigt i lidt olie sammen med løg, udblødte, knugede svampe og marksvampe. Drys med rosmarin, salt og peber og tilsæt fløde. Hæld det hele over kyllingen, der stilles i ovnen ved 180° i 40 min. Server med kogte ris eller kartoffelmos.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv flere sjove retter til halloween...
Græskarpasta
Uhyggeligt lækkert til halloween

Pynt til halloween

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.