DDV-opskrift: Brombærkage

Lækker, let dessert med brombær fra De Danske Vægtkonsulenter
Af
af Redaktion

63 g DDV 7% yoghurt
2 æg
30 g mel
Revet økologisk citronskal
Flydende sødemiddel
100 g brombær

Pisk yoghurt, æg og mel sammen og kom lidt revet citronskal i. Smag til med sødemiddel. Hæld dejen i en lille springform. Læg bærrene på dejen og bag kagen i en 200° varm ovn i ca. ½ time, til overfladen er gylden, og kagen føles fast. Server kagen lun, eventuelt med lidt ekstra yoghurt og friske bær.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Prøv flere søde, slankeopskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Chokoladesmåkager
Hindbærmuffins

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.