DDV-opskrift: Juleråkost
50 g gulerod
50 g rødbede
50 g pastinak
50 g knoldselleri
15 g rosiner (el. anden tørret frugt)
15 g hasselnødder
75 g tilberedte kastanier (fås vakuumpakkede)
½ æble
½ appelsin
15 g olie (gerne nøddeolie)
Citronsaft
30 g rugbrød
TIP
- Server 80 g røget mørbrad sammen med jule-råkosten.
Ordn alle grønsagerne og skær dem i så tynde strimler som overhovedet muligt (eller riv dem). Bland dem sammen med rosiner og lethakkede nødder og kastanier samt æblet og appelsinen, der er skåret i små stykker.
Fordel olie og citronsaft over råkosten og vend den godt rundt.
Server råkosten med skinke eller anden tilberedt kød.
Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Flere gode frokoster De Danske Vægtkonsulenter...
Sild med æg og karrysalat
Sellerisuppe med kokosmælk
Røget kylling med avocadosalat