DDV-opskrift: Skinke og coleslaw

Slankende frokostret fra De Danske Vægtkonsulenter
Af
af Redaktion

80 g røget skinke

Coleslaw
50 g hvidkål
50 g gulerod
50 g knoldselleri el. blegselleri
50 g peberfrugt

Dressing
15 g mayonnaise
100 g ylette

367 kcal/1527 kJ

  • 17 g fedt (42%)
  • 23 g protein (25%)
  • 30 g kulhydrat (33%)
  • 9 g fibre

1 tsk. sennep
1 tsk. vineddike

Salt og peber
Evt. et par dråber
flydende sødemiddel

Evt. 30 g rugbrød
Pynt retten med purløg





Rens og striml alle grønsagerne helt fint og bland dem sammen. Rør en dressing af mayonnaise, ylette, sennep og vineddike. Smag til med salt og peber samt eventuelt et par dråber sødemiddel. Vend dressingen med grønsagerne.
Lad gerne coleslawen hvile et par timer, den kan med fordel laves aftenen før og stå i køleskab.
Server skiver af skinken med coleslawen og eventuelt rugbrød til.


Madopskrift: Inge Kauffeldt,
De Danske Vægtkonsulenter


Flere opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Salat med hvide bønner
Grønsagsröst

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.