DDV-opskrift: Skinke og coleslaw
80 g røget skinke
Coleslaw
50 g hvidkål
50 g gulerod
50 g knoldselleri el. blegselleri
50 g peberfrugt
Dressing
15 g mayonnaise
100 g ylette
367 kcal/1527 kJ
- 17 g fedt (42%)
- 23 g protein (25%)
- 30 g kulhydrat (33%)
- 9 g fibre
1 tsk. sennep
1 tsk. vineddike
Salt og peber
Evt. et par dråber
flydende sødemiddel
Evt. 30 g rugbrød
Pynt retten med purløg
Rens og striml alle grønsagerne helt fint og bland dem sammen. Rør en dressing af mayonnaise, ylette, sennep og vineddike. Smag til med salt og peber samt eventuelt et par dråber sødemiddel. Vend dressingen med grønsagerne.
Lad gerne coleslawen hvile et par timer, den kan med fordel laves aftenen før og stå i køleskab.
Server skiver af skinken med coleslawen og eventuelt rugbrød til.
Madopskrift: Inge Kauffeldt,
De Danske Vægtkonsulenter
Flere opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Salat med hvide bønner
Grønsagsröst