DDV-opskrift: Stegt fisk og grønt med limemayonnaise
85 g fersk laks
85 g store kinarejer
100 g peberfrugt (gerne flere farver)
100 g sukkerærter
1 tsk. olie til stegning
Salt, peber og lidt limesaft
Limemayonnaise
30 g let mayonnaise
Revet skal og saft af
½ limefrugt
Salt og peber
Evt. frisk koriander el. persille
Del laksen i mindre stykker og striml peberfrugterne. Varm en pande med fedtstoffet og steg fisk, rejer og grønsager sammen, til laksen er tilpas mør. Krydr med salt og peber og dryp med lidt limesaft. Rør mayonnaisen med revet limeskal og limesaft.
Smag til med salt og peber. Server retten med limemayonnaisen og pynt med lidt krydderurt, f.eks. koriander eller persille.
Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Mere af den gode slankemad...
Sesamlaks med citrussalat
Kidneybønnesalat med majs