Edderkopper
400 g oksekød
1 spsk. rasp
2 spsk. mælk
1 æg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. sennep
1 spsk. friskhakket timian
150 g revet æble
1 bdt. forårsløg
Smør til stegning
Rør kødet med salt, tilsæt rasp, mælk, æg, peber, sennep og timian og rør farsen godt igennem. Riv æblet på den grove side og bland det i farsen. Skær forårsløgene i 5 cm lange stykker, lav 3 snit på 4 cm i hver og læg dem i isvand. Form farsen til små kødboller og steg dem i smørret ved jævn varme, til de er gennemstegte. Anret kødbollerne på hver deres sæt "ben"/forårsløg.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kinesiske frikadeller
Græskartærte med ost
Forloren flagermus