Eggnog

Her er det amerikanske alternativ til den danske gløgg
Af
af Redaktion

(6 pers.)

100 g sukker
½ vaniljestang
¼ tsk. revet muskatnød
3 pasteuriserede æg
¾ dl cognac
½ dl mørk rom
2½ dl piskefløde
2½ dl mælk
Lidt revet muskat

Bland sukkeret med kornene fra vaniljestangen og muskatnødden. Pisk æggene i 2 min. med en håndmikser og tilsæt sukkerblandingen lidt efter lidt, mens der piskes. Bland cognac, rom, piskefløde og mælk og rør det i æggesnapsen. Server eggnogen kold i små kopper med et drys af muskatnød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere retter her...
Gløgg på mange måder og Æble-gærtærte
Marengskage med Baileys-creme
Bonderøvens børnegløgg



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.