(4 pers.)
15 min. + 25 min. i gryde
2 spsk. olivenolie
800 g kyllingeoverlår
250 g gulerod
2 stilke selleri
1 løg
200 g champignon
½ dl hvidvin
1 spsk. timian
2 laurbærblade
2 dl fuldkornsbulgur
5 dl hønsebouillon
2 spsk. hakket estragon
Tilbehør
Groft brød
Brun kyllingestykkerne godt af i olien, skær gulerod, selleri og løg i grove stykker, rens champignonerne og skær dem i skiver. Kom grønsagerne ned til kyllingen og lad dem sautere med et par min. Tilsæt vin, krydderurter, bulgur og bouillon og lad kyllingen småsimre under låg i 25 min. Tilsæt estragon, smag til med salt og peber og server med groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kyllingefilet i tomat med mozzarella
Sojakylling og avocadosalat
Sommerkylling i gryde
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)