Farsbrød med smørbagte rødbeder

Lækker ret med kød og grønt
Af
af Redaktion

(4 pers.)
20 min. + 35 min. i ovnen

150 g champignoner
500 g hakket oksekød
40 g rasp
1 dl tomatjuice
100 g friskost
2 fed hakket hvidløg
1 spsk. timian
1 tsk. salt
1 knsp. peber
650 g rødbeder
50 g smør
2 kviste timian
Broccoli

Rens champignonerne og hak dem groft. Bland oksekødet med hakket champignon, rasp, tomatjuice, friskost, hvidløg, timian, salt og peber til en jævn fars. Form farsen til et brød og skræl rødbederne. Skær rødbederne i stænger og læg dem i et ovnfast fad med timiankviste og smørret i klatter. Bag farsbrød og rødbeder i ovnen ved 200° i 35 min. og server med dampet broccoli.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere retter her...
Braiseret skinkesteg med citron og oregano
Nøddefrikadeller med citron
Kalvekoteletter med bagte peberfrugter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.